lördag 3 december 2011

Gbg med storm

Med start från Västerås vid tolvtiden, fredag eftermiddag, fann vi att, efter ca en timme ute på vägen, stanna på välkända MAX för lite lunch. De inblanda på resan var jag, mor, far o bror. Sen tog jag befälet i bilen och körde den sträckan då solen så fint ligger i läge för att blända alla förare på vägen. Men som tur är denna årstid så sjunker ju solen ganska fort ändå, troligen den enda fördelen med det.
När vi väl kom fram, efter lite oförberedd sightseeing i de delar av Göteborg vi egentligen inte skulle till, hittade vi till slut till rätt hus. Henrik och Paulina mötte oss med middag och tända ljus, vi kom med presenter. Eftersom min storebror Henrik fyllde år.

Idag, lördag, blev det lite koll av köksluckor inför byggnationen av Vildvinsvägen, lite enkel shopping till mor och senare ikväll besök på Lisebergs gigantiskt omtalade julmarknad, dvs om vädret tillåter.
Imorgon ska vi på julbord, till ett ställe strax utanför Gbg som är omtyckt för sin 1700-tals miljö, vilken jag verkligen ser fram emot! Hoppas vädret förbättras inför morgondagen så våran resa hem inte blir så krävande. Fem timmar i regnstorm är verkligen inte att se fram emot.

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar