torsdag 3 maj 2012

Allt som lever här dör

Idag hade vi sista mötet på teatern, för en liten kolla på bilder, städa, fika och umgås kväll innan det var dags för alla att dra iväg på sitt håll under sommarens kommande dagar. 
Under städningen av påsarna gjorde vi en stor hög av dem mitt på golvet, vilket sedan resulterade i att Lovisa och Jenny kastade sig i dem, bara för att liksom. Men jag kan säga er att det blir en ganska häftig bild när man slänger upp över 1000 påsar i alla dess olika färger i luften för att sedan se dem dala ner tillsammans med de två månader gamla dammet :P *hosthost* Förutom dammet var det mäktigt :) Och lite sorgset, att detta var sista gången vi traskade genom detta virrvarr av högljuda påsar, på den lilla scenen vi hade som kyrkogård. Jag kommer sakna dessa stunder, så enormt. 
För er som var och såg pjäsen kommer ni nog känna igen bilderna, ni andra får helt enkelt lista ut själva vad som försiggår under scenerna i de alla så olika bilder vi fick. Dessa är fotade på Dalateatern av en fotograf som fotade alla pjäserna under helgen. Mycket roligt att se det själv också, även om det bara blev i bild format. 

Enjoy.











KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar