tisdag 4 oktober 2011

Drömmar om förändring.

"Ödeläggelse är en gåva,
för det är vägen till förändring."

Att bli knuffad, fram och tillbaka av livets alla olika delar, gör att man som människa förändras. Till det positiva lika väl som det negativa. Vissa personer väljer att se båda delarna lika stora i ens liv, medan andra väljer att uppmärksamma det ena mer än det andra. Genom att vara sig själv visar man de delar man vill att andra ska se, men omedvetet visar man också de delar man inte vill visa för omvärlden. Genom att ta stegen framåt i livet, visar man att man är villig att förändras. 

Att vara författare är ett stort yrke i dagens samhälle, många utövar det, men ännu fler drömmer om det. Att få sitta där med sin dator, sina fingrar och all sin fantasi, som man tillsammans med verkligheten blandar till en historia, en berättelse ännu oberättad för världen.

Det finns så mycket jag skulle vilja göra, på tal om att förändras och att vara författare, få berätta för världen om allt det vackra som finns där, gömt bakom glömska i så många olika länder. Att genom kameran och mina egna ord få berätta en version av livet som levs av andra, men som ännu är oskriven.
Dock är det enligt många en viktig egenskap man borde ha och som jag har ganska stor brist på för att förverkliga det man drömmer om, modet att faktiskt våga.

Men visst låter det underbart att åka till Italien, Frankrike, England, Afrika, Kina och kanske Fiji-öarna för att fota och skriva. Forma dess kultur i bild och ord, på ens egna sätt.

Drömmar är underbara, eller hur?

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar